Bolif

Philips hue, het beste systeem voor sfeerverlichting in huis

Philips hue staat bekend om slimme verlichting. Tegenwoordig heb je slimme verlichting voor elk huis en voor elke kamer. Met de Philips hue kan je elke gewenste sfeer in je huis creëren en kan je ook nog verschillende lichtroutines automatisch instellen.

Gebruik maken van Bluetooth of Hue Bridge

Om met de Philips hue aan de slag te gaan dan is het handig dat je gebruik maakt van de Bluetooth of van de Hue Bridge. Ook al zo je in eerste instantie beginnen met Bluetooth is dat geen probleem je zou later ook kunnen overstappen op de Hue Bridge en die kunnen toevoegen.

Kies het systeem dat bij je past

Je kan je Philips hue systeem makkelijk bedienen met je Bluetooth. Heb je de Bluetooth op je Philips hue systeem aangesloten dan kan je van uit je luie stoel met je smartphone de lampen bedienen. Je kan zelfs een stem bedieningssysteem van Amazone te weten de Apple, Alexa of Google Assistant aanschaffen en je Philips hue lampen met je stem bedienen.

Wanneer je het bridge gebruikt dan loopt je signaal voor het verlichtingssysteem vanuit je tablet of smartphone naar de Hue bridge. Vanuit de Hue bridge wordt het signaal doorgestuurd naar de lampen. Op deze manier kan je lekker lui op de bank liggen of zelfs luieren in de tuin en zelfs vanuit je vakantieplek al de Heu lampen in je huis bedienen.

Je eigen sfeer in huis

Met de Philips hue verlichting heb je keus om gebruik te maken van drie soorten Hue verlichting. Je hebt de white and color ambiance, de Hue white en de White ambiance. Elke soort heeft zijn eigen lichtbereik om de juiste sfeer te creëren voor elk moment van de dag. Om het de mensen makkelijker te maken kan je bij Philips hue starters pakketten kopen. Met zo een pakket heb je alles in huis om ermee te beginnen.

Okay Rune

The author Okay Rune